ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ikratisi.gr - Κράτηση στα μπουζούκια - Καλλιτέχνες

Στην ιστοσελίδα μας που ειδικεύεται στις ηλεκτρονικές κρατήσεις για μπουζούκια στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία, μπορείτε να βρείτε πλούσιο υλικό για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Το site μας ανανεώνεται καθημερινά και έχει ενημερώσεις, βίντεο και άρθρα από όλους τους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. 

Βρείτε στο ikratisi.gr και στη στήλη ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ υπάρχει ένα πλήρες αρχείο με βιογραφικά στοιχεία, δισκογραφία, στίχους, κριτικές, νέα, οπτικό και ηχητικό υλικό σχετικά με την πορεία των Ελλήνων και ξένων σημαντικών καλλιτεχνών. Η στήλη ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ανανεώνεται συνεχώς προς άμεση και γρήγορη ενημέρωσή σας και σας κρατάει ενήμερους για τις καλλιτεχνικές κινήσεις, τις εμφανίσεις και τις δισκογραφικές δουλειές των καλλιτεχνών. 

Μέσα από τη στήλη Καλλιτέχνες μπορείτε να δείτε κατευθείαν σε ποιο νυχτερινό κέντρο τραγουδάει ο αγαπημένος σας τραγουδιστής και να επιλέξετε μέσα από τον σύνδεσμο να κάνετε κράτηση στα μπουζούκια στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Επίσης μπορείτε να δείτε την ακριβή ημερομηνία έναρξης σεζόν για τον καλλιτέχνη που σας ενδιαφέρει καθώς και φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να τις κατεβάσετε με ένα κλικ. Σας δίνετε λοιπόν η δυνατότητα να παρακολουθείτε κάθε μέρα μέσα από τη στήλη Καλλιτέχνες ποιος τραγουδάει σε ποιο μαγαζί και να κάνετε επιτόπου τη κράτηση σας σε όλα τα μπουζούκια και τις νυχτερινές πίστες της επικράτειας. Επίσης υπάρχει επιλογή να δείτε βίντεο του αγαπημένου σας τραγουδιστή όπως και να σχολιάσετε οτιδήποτε εσείς θέλετε.

Το ikratisi.gr σας ενημερώνει για την βιογραφία του κάθε καλλιτέχνη από τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα έως τώρα. Μία πλήρης ανασκόπηση στη ζωή του κάθε τραγουδιστή μαζί με την αναλυτική δισκογραφία του. Θα βρείτε όλες τις επιτυχίες συγκεντρωμένες μέσα σε αυτή τη στήλη. 

Η διαδικασία κράτησης τραπεζιού στο ikratisi.gr είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάτε στη φόρμα κρατήσεων για τα μπουζούκια ή τα club και απλά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Εσείς απλά επιλέγεται την ημερομηνία που θέλετε να γίνει η κράτηση και με ένα απλό κλικ η κράτηση σας είναι έτοιμη. Αμέσως θα επικοινωνήσει μαζί σας ένα από τους συνεργάτες μας και θα σας δώσει αναλυτικές οδηγίες για την ώρα προσέλευσης, διεύθυνση μαγαζιού κτλ. Οποιαδήποτε απορία έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

Σελίδα 1 από 2